Polititzacions del malestar » Activisme » We are the new slaves

We are the new slaves

2012

Aquest projecte va sorgir a partir de la mateixa frase que li dóna títol: We are the new slaves. La formalització d'aquesta frase ha estat la impressió en una edició format pòster de 500 unitats de les quals 250 seran destinades a l'espai públic que seran col·locades en parets i espais a peu de carrer. We are the new slaves, consisteix a qüestionar i proposar el fet de la renovació -tan pròpia en els nostres dies- per força vell, invisibilitza en certa manera les condicions pròpies d'aquesta categoria, l'esclavitud, que suposadament ha desaparegut però que segueix vigent sota altres formes i estructures.

 

Recorregut del projecte. On es troba l’obra?

2012 - El projecte es va realitzar durant una residència a CRIDA (Centre de Residència i Intercanvi d'Artistes). Fundació Palma Espai d'Art. Palma, ESP.

2013 - Exposició del projecte - We are the new slaves. Comisariat per Iván Mejía. Financial Crimes. Sala Muncunill. Terrassa, Catalunya, ESP

2013 - Participació exposició Col·lectiva - Marca España (Marke Spanien). Kreativstadt Weißensee, ECC (European Creative City). Berlin, GER

Al ser una obra de la que es vàren realitzar 500 còpies, els artistes conserven els exemplars restants de la intervenció pública i de la venta del póster.