Polititzacions del malestar » Autors » Obradors, Matilde

Obradors, Matilde

Matilde Obradors

Matilde Obradors. Performance: Menjar sardines crues per aquests mons. (Vestir-nos elegants per cruspir cadàvers). Cap de Creus. Cadaqués. Girona. Fotos: Ricard Cambra Castells.

Matilde Obradors. Performance: Menjar sardines crues per aquests mons de Déu. (Vestir-nos elegants per cruspir cadàvers). Cap de Creus. Cadaqués. Girona. Foto: Ricard Cambra Castells.

 

Menjar sardines crues per aquests mons de Déu

2013
Cos, Identitat, Malestar, Natura, Performance i Política

Artista i Investigadora. Doctora en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en noves narratives i formats audiovisuals. Gran defensora de la pràctica artística com a recerca, perquè entén que la teoria i la pràctica han de ser un tot que ens permeti expandir el coneixement.

Co-directora del Laboratori de Producció Audiovisual Liveonline en Mediaquiosc de Arts Santa Mònica. Videoartista i Performer. En el 2000, comença a realitzar cinema i posteriorment videoarte i performance, ha exposat en festivals internacionals i galeries d'art. Els seus films han rebut reconeixement nacional i internacional. Ha participat en el LOOP Festival en la Galeria Balaguer.

Treballa els “espais ferits”, referit a les seqüeles que deixa el pas del temps, l'impacte del progrés sobre els llocs i la cultura (La Ricarda. Al final de la pista); la deterioració i la contaminació (Llàgrimes de sirena. Les deixalles plàstiques en el mar); així com les situacions d'injustícia i epidèmia social (Exili).

Web oficial Matilde Obradors

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autora que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

Pulsos en la Iconosfera