Polititzacions del malestar » Autors » Olivera-Tabeni, Olga

Olivera-Tabeni, Olga

Olga Olivera-Tabeni

Bell-lloc d’Urgell, Lleida, 1972. És llicenciada en Belles Arts.

Darrerament el seu treball s’ha exposat a diversos espais, al Centre d’art la Panera (Lleida). A l’Embarrat Festival, la gran màquina V, silenci. (Tàrrega), a la Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (Lleida), a l’ACVIC (Vic), la Trastera (Segur de Calafell), VIII Bienal Internacional de Arte Textil Contemporáneo WTA. Ciudad sostenible(Madrid). Rectorat de la UPV (València), Fundació la Posta (València). Culturgest (Lisboa). Espai zero. Centre de documentació i museu tèxtil (Terrassa), la Casa Duran i Sanpere (Cervera), paranimf de la UCML (Cuenca) entre altres.

Compagina la seva tasca creativa treballantcom a docent. Va treballar com a professora associada de la Universitat de Lleida. També va col.laborar amb el MACBA, en conveni amb la Universitat de Barcelona.

Ha estat en residències com la Beca d’Art i Natura a la creació, o en residència a l’ACUR. Ha col.laborat en revistes, amb projectes d’artista, com a DUODAde la UB. També en seminaris, tallers, com a Llorenç de Penedès a proposta de Ramon Sicart, Centre d'Art la Panera opel Grand Tour de Nau Côclea. A la UDL, a la UAB, a la Universitat de València o la Xarxa Museística provincial de Lugo entre altres.

Pàgina web d’Olga Olivera-Tabeni

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autora que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.