Qui som

El grup de treball format per Laia Manonelles, Nora Ancarola i Daniel Gasol ha desenvolupat el projecte Polititzacions del malestar i la pàgina web que recull l’arxiu de projectes artístics que treballen sobre els processos creatius com a dispositius de pensament crític.

Laia Manonelles Moner

És doctora en Història de l’art per la Universitat de Barcelona, on actualment és professora agregada interina. És membre dels grups de recerca AASD (Art, Arquitectura i Sociedad Digital) i Interasia. Centra la seva recerca en l’art d’acció i l’art experimental a la Xina. Una mostra d’aquests estudis són els llibres Arte experimental en China, conversaciones con artistas (Edicions Bellaterra, 2011) i La construcción de la(s) historia(s) del arte contemporáneo en China: conversaciones con comisarios, historiadores y críticos (Edicions Bellaterra, 2017).

Nora Ancarola
És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Artista visual, viu i treballa a Barcelona des de l’any 1978. A partir de l’any 1998 dirigeix junt amb Marga Ximenez MX ESPAI 1010, espai d’art contemporani de Barcelona, amb la qual també crea MX Edicions 1010 en 2004, que va rebre el Premi a les Iniciatives de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya el 2008. Ha rebut diversos premis i beques i el seu treball professional es realitza en una línia de producció independent i d’investigació.

Daniel Gasol

Viu i treballa a Barcelona. És doctor en Estudis avançats en produccions artístiques i recerca (2014), amb la tesi «Art emergent: creació a Barcelona» i màster en Produccions artístiques i recerca a la Universitat de Barcelona. Escriu a les revistes Arte y Parte i Bonart. Actualment, combina la seva tasca com investigador i artista, desenvolupant treballs on planteja la idea de poder, medis de comunicació i postveritat des de la quotidianitat narrativa.