Mesa, Rufino

Rufino Mesa

Procés de construccio de La Família

Procés de construccio de La família.

 

La família

2017
Cura, Espai públic, Memòria i Privacitat.

Va néixer a Valle de Santa Ana (Badajoz) el 13 de febrer de 1948. Escultor, professor de fotografia, dibuixant i escriptor. És Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1976); també realitza estudis d'Història de l'Art a la Facultat de Geografia i Història, i cinema i televisió a l'Institut del Teatre de la mateixa ciutat. El 2006 obté el doctorat amb cum laude per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria comença amb la seva primera exposició al 1979 i continua amb innumerables intervencions a l’espai públic, instal·lacions i escultura performàtica.

Web oficial Rufino Mesa

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autor que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

- Aliento y aullidos

Aliento y aullidos

 

- Cantan las piedras

Cantan las piedras

 

- El beso

El beso

 

- Femella en procés de reproducció

Femella en procés de reproducció