Polititzacions del malestar » Autors » Millán, Pilar

Millán, Pilar

Pilar Millán

Serie Mutilación Fotografía digital impresa

Serie Mutilación. Fotografia digital impresa.

 

Afric-a (fem., sing.)

2008 - 2010
GènereMalestar, Política, Processos col·laboratiusViolència

Pilar Millán és artista visual i resideix a Berlín. Els seus projectes multidisciplinaris es dirigeixen cap a les fronteres culturals, socials o polítiques i les seves conseqüències en la nostra societat actual. En la majoria dels seus projectes dirigeix les seves recerques a partir de mites, com una arqueologia d'idees transcendentals inherents a l'ésser humà i les seves manifestacions contemporànies.

Com a artista europea, intenta reflectir-ho sobre posicions canonitzades occidentals des d'una perspectiva transcultural. L'obra de Pilar Millán es materialitza en projectes, la majoria d'ells amb base participativa. Es presenten generalment com a instal·lacions que poden combinar fotografia, vídeo, dibuix i pintura, objectes i àudios. Amb aquestes instal·lacions crea espais que aprofundeixen amb un llenguatge contemporani en capes de diferents narratives.

Web oficial Pilar Millán

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autora que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

Textum