Polititzacions del malestar » Projectes » Identitat i records: construïnt al subjecte

Identitat i records: construïnt al subjecte

09-2015

Qui no recorda un moment especial en la seva vida amb una cançó de fons a manera de banda sonora?

Amb aquest treball, pretenc investigar a través de l'anàlisi, aquestes bandes sonores de diferents persones unides a partir d'un mateix eix: "la música com un element d'evasió de la realitat", usant aquestes dades com retrats personals de diferents subjectes d'estudi.

Mitjançant aquesta tesi, es proposa a un grup pacients de la música terapeuta Mariana Chamorro, realitzar un treball entorn a cançons com a elements de retrat d'una experiència, per representar-les de formes diferents que engloben un mateix projecte comú.

Es proposa als participants al projecte escollir una cançó que hagi estat important en algun moment de les seves vides i assajar-dins la teràpia de cant a la qual assisteixen, associant aquesta cançó a una experiència personal.

Daniel Gasol

 

Paraules clau

Comunicació, Cos, Identitat, Malestar, Medicalització, Memòria i Privacitat

 

Documents media

Identidad y recuerdos: construyendo el sujeto

Identidad y recuerdos: construyendo el sujeto
 

 

Fotos del projecte