Polititzacions del malestar » Autors » Dardanyà, Pep

Dardanyà, Pep

Pep Dardanyà

Mòdul d'atenció personalitzada. Projecte de Pep Dardanyà per a l'exposició El Cor de les Tenebres. Sala d'exposicions de La Virreina. Barcelona, 2002.

 

Mòdul d’atenció personalitzada

2002 - 2003
Malestar, Migració, Política i Processos col·laboratius

Artista visual, antropòleg i productor cultural. Doctor en Comunicació Social per la Universitat Pompeu Fabra. Diplomat en arts plàstiques a l’Escola Massana.

Amb una trajectòria professional transversal aplicada a la docència a l’Escola Massana a l’Escola Elisava i al Mecad/Esdi. A la producció cultural, com a director de Can Xalant. Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró o a l’Espai Cultura de Fundació Sabadell 1859. Com artista visual, ha participat a més de seixanta exposicions, tant individuals com col·lectives, nacionals i internacionals. També ha desenvolupat projectes de comissariat i de disseny d’exposicions.

Les seves línies de recerca s’emmarquen en el procés de construcció de la memòria social, com aquesta es representa visual i iconogràficament i fins a quin punt, aquestes representacions comporten la construcció de noves identitats, tenint en compte les negociacions i els conflictes inherents en tot el procés. Aquest interès conceptual i teòric es manifesta de manera diferent en els diversos àmbits professionals en els que participa.

Web oficial Pep Dardanyà

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autor que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

- Transpam

- Sucursal

- Estefany