Pina, Carlos

Carlos Pina

Carlos Pina. No-pain

Carlos Pina. no-pain | zero-day.

 

"no-pain | zero-day"

2016
Cos, Gènere, Malestar, Medicalització, Natura i Performance

El meu treball s'articula al voltant de la politització de la pròpia vida. La teràpia, l'entorn immediat, la memòria personal i col·lectiva, el marc històric i geopolític global o la construcció política del cos són temes que he abordat des de la perspectiva de la performance, però també a través de la instal·lació i de la poesia visual. El caràcter eminentment polític de les meves performances descansa sobre tot en el discurs acompanyat per la creació o manipulació d'objectes i entorns, elements tots ells són essencials en la meva obra. Els objectes construïts durant les meves accions adquireixen una funció performàtica, esdevenen significat i significant integrats a través de discurs i acció.

A les meves performances mai no pretenc parlar només de mi perquè sempre hi ha una identificació amb els altres i en els altres. S'estableixen vincles de coincidència i complicitat a través de vivències o idees compartides. El què més m'agradaria destacar del meu treball és la reacció del públic, que ha oscil·lat entre el descobriment d'una realitat desconeguda fins llavors per part d'uns, i el reconeixement mutu dins d'una realitat compartida per part de molts altres. 

Web oficial Carlos Pina

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autor que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

- No-body series

- ()versions ()naturals

- uDSH

- Les creus (sèrie)

- Abrigo (coat||shelter)

- Qüestió d’Estat

- Pot ser la malaltia una arma?