Polititzacions del malestar » Autors » Ximenez, Marga

Ximenez, Marga

Marga Ximenez

Imatge d’Antikeres, dins el projecte Trilogia de la Privadesa

Imatge d’Antikeres, dins el projecte Trilogia de la Privadesa.

 

Antikeres

2010 - 2011
Cura, GènereMalestarPolítica i Privacitat

Amb Nora Ancarola

Barcelona, 1950. Artista i galerista. Estudis d'art i disseny a Barcelona I Anglaterra.

1998. Idea i dóna forma a les mostres internacionals d’Art Contemporani de Petit Format que el 2005 arriben a la seva sisena edició. Funda i dirigeix l’espai d’art contemporáni interdisciplinari M.X. Espai, a Barcelona. Amb la seva obra reflexiona sobre la pròpia identitat, el que la porta a encetar un treball sobre la multiplicitat d’identitats de l’artista (adopció d’heterònims).

2000. Passa a co-dirigir M.X.ESPAI amb Nora Ancarola. A partir d’aquest moment l’espai es dirà M.X. Espai 1010. Ha participat a les biennals de Lausanne i Polonia. Les últimes exposicions han estat al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison amb l’exposició Deposeu les armes, en homenatje a Bertha von Suttner i amb gravats de Käthe Kollwitz, i a la galeria Interior Bodega de Barcelona, el SKC de Belgrad i la galeria Zenit de Copenhagen conjuntament amb Nora Ancarola.

Web oficial Marga Ximénez

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autora que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes

- Bodegons de premsa

- La vuitena arma

- Heterònims. D’una intersecació de processos. 1998-2017