» » Recasens, Anna

Recasens, Anna

posted in: Autors | 0

Anna Recasens

Topografia sensibleTopografia sensible.

 

Topografia sensible

Des del 2012
Memoria, Naturaleza y Procesos colaborativos

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, artista visual, gestora cultural i horticultora urbana. Combina propostes artístiques personals i col·lectives amb tasques educatives, de gestió i de dinamització cultural.

Participa en projectes d'investigació i en propostes d'acció entorn de l'art, la ciutat, la natura i l'espai social. Imparteix tallers relacionats amb aquests temes, publica articles en diferents mitjans, i participa en fòrums i taules de debat.

Ha creat i dirigit el Laboratori Social Metropolità, amb seu a la NauEstruch de Sabadell entre 2012 i 2017: un espai de reflexió sobre la cultura contemporània, la justícia ambiental, i un espai de trobada per a construir ciutat, intercanviar coneixements i de treball entre pràctiques socials i propostes creatives.

Actualment resideix a Jerez de la Frontera, on ha activat Topografia Sensible, una línia de treball que des de 2009, promou processos artístics participatius compartint coneixements sobre el medi natural i activant mecanismes col·lectius que promoguin una mirada critica cap a l'entorn i l'acció cap a allò comú.

Web de Anna Recasens

laboratorisocialmetropolita.wordpress.com

Nota
Aquesta és una selecció de les obres de l'autora que s’emmarquen en els conceptes de Polititzacions del malestar.

 

Altres projectes 

Torresoto-visual de Inma Parra (Amb la col·laboració d'Anna Recasens)